×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Horren | Kies het juiste horsysteem

Voor elk type raam of deur biedt HR Desgin een passende hor oplossing met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt kiezen uit systemen met verschillende kleuren en vormen. Vind de juiste hor met de onderstaande keuzehulp van HR Design! 

Lees meer >>>

Grote ramen | Beperk de inkijk bij grote ramen

Een groot raam is heel indrukwekkend en geeft veel daglicht in uw woning. Toch is dit niet altijd gewenst. Voor grote raampartijen heeft HR Design geschikte binnenzonwering zoals rolgordijnen en verticale lamellen. En wat doe als je geen inkijk wilt, maar wel de grote hoeveelheid licht? Dan is een top-down systeem iets voor u!

Lees meer >>>

Bijzondere ramen | Voor iedere vorm een passende oplossing.

U heeft een raam met een afwijkende vorm, maar dit is geen reden tot paniek. HR Design heeft voor iedere raamvorm een passende oplossing. 

Lees meer >>>

Dakraam | Vindt de geschikte raamdecoratie.

Een dakraam zorgt voor daglicht in uw interieur en bepaalt daarmee ook de sfeer. U zult merken dat uw slaapkamer, kinderkamer, woonkamer of welk type kamer dan ook ruimer aanvoelt. Uiteraard wilt u een passende raambekleding voor uw dakraam en daar kan HR Design u bij helpen.

Lees meer >>>

Draai-kiepramen | Raamdecoratie en een horsysteem!

Vooral in nieuwbouwwoningen worden draai-kiepramen steeds meer toegepast. Omdat een draai-kiepraam twee kanten op beweegt is het fijn als de raamdecoratie goed op zijn plek blijft zitten. Het HR Design EasyFit systeem biedt de oplossing! Het grote voordeel van de EasyFit is dat deze gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven.

Lees meer >>>

Woonkamer | De laatste trends voor uw interieur

De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl.

Lees meer >>>

Slaapkamer | Gezellig en gezond!

In een goede slaapkamer gaan gezellig en gezond samen. Voor een gezond klimaat is het belangrijk om goed te ventileren (houdt uw raam op een kier). 

Lees meer >>>

Keuken | Makkelijk te reinigen raamdecoratie

De keuken is het hart van de woning en wordt steeds vaker gebruikt als ontmoetingsplaats. Helaas komt vet en vuil ook veel voor in de keuken, maar dat hoeft geen probleem te zijn voor uw raamdecoratie. HR Design heeft voor iedere situatie een passende oplossing.

Lees meer >>>

Badkamer | Vochtbestendige raamdecoratie

Raamdecoratie kan ook gewoon in de badkamer! Graag zelfs, want het creëren van privacy is een belangrijk aspect als het gaat om uw badkamer. U kunt pas echt tot rust komen in een badkamer waar u een eigen plekje heeft. De juiste raamdecoratie van HR Design geeft sfeer en privacy in uw badkamer. 

Lees meer >>>

Kinderkamer | Lees alles over Child Safety

Als het gaat om een kinderkamer wilt u hem zo gezellig mogelijk maken. U gebruikt gezellige en vrolijke kleuren om deze sfeer over te brengen. Kinderen spelen of leren overdag op hun kamer, daarom is voldoende licht belangrijk. Maar misschien is een goede nachtrust wel nog belangrijker en is verduistering ook een sterk punt. U moet een raamdecoratie kiezen met twee uiterste.

Lees meer >>>