×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Badkamer | Vochtbestendige raamdecoratie

Raamdecoratie kan ook gewoon in de badkamer! Graag zelfs, want het creëren van privacy is een belangrijk aspect als het gaat om uw badkamer. U kunt pas echt tot rust komen in een badkamer waar u een eigen plekje heeft. De juiste raamdecoratie van HR Design geeft sfeer en privacy in uw badkamer. 

De volgende raamdecoratie kan worden gekozen: Horizon jaloezie aluminium of verticale jaloezieën, plissé gordijnen en rolgordijnen.

Horizon jaloezie aluminium of verticale jaloezieën

Het is verstandig om een materiaalsoort te kiezen die makkelijk te reinigen is en goed bestand is tegen vocht. Aluminium en kunststof zijn zeer geschikt voor de badkamer en zijn verkrijgbaar in een horizontale of verticale jaloezie. De horizontale jaloezie is tevens verkrijgbaar in verschillende lamelbreedte en af te werken met een opvallend ladderband. Dit geeft een extra stoere uitstraling.

 

 

Plissé gordijnen 

In onze plissé gordijn collectie zitten vochtbestendige stoffen die dus ook geschikt zijn voor de badkamer. Het voordeel van plissé gordijn is dat hij ook verkrijgbaar is in verschillende modellen. Zo hebben zelfs de meest bijzondere raammodellen en geschikte raamdecoratie.

 

 

Rolgordijn

Rolgordijnen zijn mooi, praktisch in gebruik en helemaal te personaliseren met decoratieve opties. Bovendien nemen ze weinig ruimte in. Voor de badkamer zijn er rolgordijnen in een speciale vochtbestendige stof. Wij adviseren een verduisterend rolgordijn te kiezen in verband met de privacy.