×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Grote ramen | Beperk de inkijk bij grote ramen

Een groot raam is heel indrukwekkend en geeft veel daglicht in uw woning. Toch is dit niet altijd gewenst. Voor grote raampartijen heeft HR Design geschikte binnenzonwering zoals rolgordijnen en verticale lamellen. En wat doe als je geen inkijk wilt, maar wel de grote hoeveelheid licht? Dan is een top-down systeem iets voor u!

Rolgordijnen

Een XXL rolgordijn heeft een maximale afmeting van 500x500cm. en is helemaal te personaliseren met zeilringen, biesband of een schulprand. Vanwege het gewicht wordt een XXL rolgordijn uitgevoerd met een Somfy RTS motor met afstandsbediening. Wilt u meerdere rolgordijnen naast elkaar plaatsen, dan is dit geen probleem. Om de rust te behouden in uw interieur, kunt u het beste kiezen voor een stof in een uni kleur. 

 

 

Verticale lamellen

U kunt onze lamellen tot 300 cm. hoog en 580 cm. breed bestellen. U heeft de keuze in aluminium, PVC of stoffen lamellen. Kies een lamelbreedte dat past bij uw interieur. Een brede lamel geeft een stoer effect en benadrukt de grootte van een raam nog meer. Een smalle lamel geeft een elegante uitstraling. Ook de verticale lamellen zijn elektrisch te bedienen met een 1 of 5 kanaals afstandbediening. Voor grote raampartijen is dit een uitkomst!

 

 

Top-down plissé gordijn of honingraat

U behoudt de lichtinval en vermindert de inkijk wanneer u kiest voor een plissé gordijn of honingraat met het stofpakket bevestigd aan de onderkant. Ook kunt u ervoor kiezen om het stofpakket in het midden te plaatsen. Zo kunt u alle kanten op. Er is een grote collectie aan stoffen in een brede en een smalle plooi, zo is er voor ieder interieur een geschikte keuze. 

 

 

Vind hier een van onze verkooppunten bij jou in de buurt en loop gerust eens binnen!