×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kinderkamer | Lees alles over Child Safety

Als het gaat om een kinderkamer wilt u hem zo gezellig mogelijk maken. U gebruikt gezellige en vrolijke kleuren om deze sfeer over te brengen. Kinderen spelen of leren overdag op hun kamer, daarom is voldoende licht belangrijk. Maar misschien is een goede nachtrust wel nog belangrijker en is verduistering ook een sterk punt. U moet een raamdecoratie kiezen met twee uiterste.

De volgende raamdecoratie kan worden gekozen: Honingraat gordijnen en rolgordijnen.

Honingraat gordijnen 

Onze HR Design honigraat collectie biedt prachtige verduisterende stoffen in verschillende dessins en uni stoffen. Bekijk hier onze uitgebreide stoffen collectie >>>
Ook heeft u verschillende keuzes wat betreft het stofpakket. De optie ‘stofpakket midden’ is ideaal wanneer uw kind liever niet in het donker ligt. Door de honingraat van onder naar boven te bewegen kan uw kind met een beetje daglicht inslapen, maar heeft u wel alle privacy.

De HR Design honingraat stoffen zijn verkrijgbaar met een witte of gemetalliseerde achterzijde. Op warme zomerdagen zal het zonlicht weerkaatsen en blijft het behaaglijk koel op de slaapkamer van uw kind.

 

 

Rolgordijn

Kies een leuke felle kleur uit onze rolgordijn collectie. De lievelingskleur van uw kind zit vast in onze HR Design collectie. Bekijk hier onze uitgebreide stoffen collectie ->
Rolgordijnen zijn mooi, praktisch in gebruik en helemaal te personaliseren met decoratieve opties. Bovendien nemen ze weinig ruimte in. 

 

 

Veiligheid staat voorop!

De producten van HR Design voldoen altijd aan de laatste regels op het gebied van Child Safety. Dit houdt in dat een aantal producten zijn uitgevoerd met onderdelen om de kind veiligheid te garanderen. Als uw raamdecoratie is uitgevoerd met een koord- of kettingbediening, dan wordt de lengte van deze bediening vanwege kindveiligheid aangepast op de volgende manier.

Standaard
Is de hoogte van het product kleiner dan 250 cm, dan is de bedieningslengte maximaal 1 meter. Bij hogere producten is deze maximaal de producthoogte minus 150 cm. In dit geval kiezen wij voor de dichtstbijzijnde beschikbare kleinere bedieningslengte.

Afwijkend
Een grotere bedieningslengte is vaak mogelijk als je de plaatsingshoogte bij je bestelling opgeeft. Dan geldt voor de maximale bedieningslengte de formule: plaatsingshoogte minus 150 cm. Geef in dit geval de plaatsingshoogte door. Wij kiezen dan weer de dichtstbijzijnde kleinere bedieningslengte.