×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Woonkamer | De laatste trends voor uw interieur

De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. 

Houdt u van gezelligheid, warmte en de kalmte van het platteland, geef dan uw woonkamer een landelijke stijl. Een vouwgordijn is dan een perfecte keuze. Omdat landelijk ook vaak gepaard gaat met romantiek zijn zachte en lichte kleuren en transparantie perfect toe te passen. Een rolgordijn of een plissé gordijn in een transparante stof geeft dan ook het gewenste eindresultaat. 

 

 

In een klassiek interieur zijn lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, riet en wol te zien. Een Horizon jaloezie hout past dan perfect in deze sfeer. Combineer deze raamdecoratie met een overgordijn. Onze vouwgordijnstoffen collectie biedt een ruime keuze in transparante, semi-transparantie en verduisterende stoffen. Kies voor warme, rijke stoffen voor het ideale klassieke effect.

 

 

Houdt u meer van een strakke, industriële look is een modern interieur misschien meer geschikt. Een Horizon jaloezie aluminium of verticale jaloezie komt dan helemaal tot zijn recht. Ook kunnen de hi-lights een speels effect geven in uw moderne interieur. Horizon jaloezieën hout in een retro systeem met ladderband als afwerking geeft een industrieel en stoere uitstraling.