Vaste raamhor plissé Bromm

De vaste raamhor plissé Bromm is een uniek product geschikt voor kozijnen en dakramen. De vaste raamhor Bromm sluit optisch goed aan bij de veel verkochte Vangg plissédeur en plissé hordeur Bromm.

Het gevouwen gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden is voorzien van beweegbare magneetjes, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan. Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten draai-kiepramen. Geschikt voor “op de dag” en "in de dag" plaatsing.

De vaste raamhor plissé Bromm is geschikt voor:

• Draai-/kantelramen
• Openslaande ramen
• Schuifraam
• Dakramen

Kleuren

Leverbaar in de volgende kleuren:

Standaard kleur Kunststof onderdelen
Antracietgrijs (RAL 7016) grijs
Crèmewit (RAL 9001) Crème
Wit (RAL 9010) wit

Gaas

De vaste raamhor plissé Bromm wordt standaard geleverd met zwart geplisseerd gaas, het gaas wordt zijwaarts of van boven naar beneden bewogen.

Meten

Meet de breedte en hoogte (dagmaten). Verstandig is om op 3 plaatsen te meten i.v.m. mogelijke afwijkingen.

Let op! Indien het raam naar buiten draait, kan deze aan de onderzijde voorzien zijn van een uitzetijzer. Deze dient vervangen te worden door een telescoop uitzetter. Indien er een combi uitzetter gemonteerd is, kan het zijn dat deze bij geopend raam , buiten het kozijn steekt. Controleer dit. In dat geval moet het kozijn opgedikt worden.

Bestelmaten

Bestelmaten I.D.D.
Breedte: dagmaat breedte -2 mm.
Hoogte: dagmaat hoogte -2 mm.
Let op! Indien de vaste raamhor plissé Bromm “in de dag “ wordt geplaatst, wordt er door het profiel heen vastgeschroefd. Schroeven worden niet meegeleverd. Het kozijn moet perfect haaks zijn.

Bestelmaten O.D.D.
Breedte: dagmaat breedte +90 mm.
Hoogte: dagmaat hoogte +90 mm.

Soorten profiel
De vaste raamhor Bromm wordt opgebouwd uit verschillende profielen.: Cassette en zijgeleider.