×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door HR Design met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. HR Design verstrekt door middel van deze website puur informatie over producten en diensten die door HR Design worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

HR Design aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website, voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van HR Design opgenomen informatie en prijzen.

De gebruikte kleuren zijn slechts indicatiekleuren en kunnen door computerinstellingen per computer verschillen.

Hoewel HR Design alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is HR Design niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door HR Design worden onderhouden zijn puur ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel HR Design uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door HR Design worden onderhouden wordt afgewezen.

HR Design
Arij Koplaan 18
3132 AA Vlaardingen
T 010 445 11 00
F 010 434 42 36
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.